Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані |
Вівторок, 26 квітня 2016, 09:41 |
Архіпов В.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані. 3-тє вид. [текст] навч. посіб. / В.В. Архіпов, - К. : «Центр учбової літератури». 2016. - 382с. ISBN 978-617-673-414-7 У навчальному посібнику подані характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості й безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування ресторанної продукції, товарознавча характеристика продуктів харчування, питання керування якістю. Основна увага зосереджена на сучасних технологічних процесах готування блюд, напоїв, кулінарних і кондитерських виробів на підприємствах харчування готельних і ресторанних комплексів. Автори також наводять асортимент страв закордонної кухні, шо допоможе в підготовці фахівців менеджерів готельно-ресторанного сервісу поглиблено вивчити питання асортиментів і приготування страв не тільки для вітчизняного споживача, але й для іноземних гостей. Для студентів, що навчаються за спеціальністю «Менеджер готельно-ресторанного бізнесу». а також керівників і фахвців, що працюють у ресторанах, кафе, готельних комплексах, учнів профільних коледжів та училищ. |