20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи)

Останні виставки
Останні новини
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) PDF Друк e-mail

Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи)

Бухкало С. I. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [текст] підручник. / С І. Бухкало - К. : «Центр учбової літератури», 2014.-456 с

ISBN 978-617-673-294-5

Викладено основи комплексних інноваційних заходів у загатьній технології харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням фізико-хімічних. біохімічних та технологічних закономірностей на прикладі ресурсо- та енергозбереження. Подані характеристики надають можливість ознайомлення зі складовими курсового та дипломного проектування. Приведені основні розрахункові формули дія інноваційних заходів, норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, їло необхідні для розв'язання прикладів, тестів і контрольних задач.

Призначено ятя студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
100% аудио испанский: начальный и средний уровень
Становлення та розвиток багаторівневої системи соціальної відповідальності: управлінський аспект
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки