24 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості

Останні виставки
Останні новини
Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості PDF Друк e-mail

   Мирончук В. Г., Гулий I. С, Пушанко М. М. та ін.
   Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості / За рсд. В. Г. Мирончука. Підручник. - Вінниця: Нова книга, 2007. - 648 с.

   Розглянуто теоретичні основи технологічних процесів, що мають місце в переробній і харчовій промисловості. Приводиться призначення, будова, принцип дії та основні розрахункові залежності типового технологічного обладнання, згрупованого за функціональним призначенням.

   Для ефективного засвоєння та використання матеріалу в практичній діяльності майже в усіх розділах підручника приведені конкретні приклади розрахунку обладнання.

   Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів IIIIV рівня акредитації, що готують спеціалістів для переробної та харчової промисловості за спеціальністю "Обладнання переробних і харчових виробництв" професійно-освітнього напрямку "Інженерна механіка" і "Харчова технологія та Інженерія".

   Також може бути використаний інженерно-технічними працівниками підприємств переробних і харчових виробництв.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Психологический прессинг
Вікова психологія
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки