Сенсорний аналіз |
Написав Administrator |
Середа, 14 січня 2009, 14:04 |
Жук В.А. Сенсорний аналіз: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. - Полтава: РВВ ПУСКУ, 2008. - 206 с Оцінка якості товарів в сучасних умовах значною мірою залежить від рівня знань фахівців, що цим займаються. Тому зростає популярність сенсорної оцінки як для продуктів харчування так і для непродовольчих товарів. Автор розкриває особливості сенсорної оцінки для різних товарів, як нового асортименту, так і традиційних виробів. Досить повно розглянуті основні види оцінки залежно від особливостей сучасних систем оцінки. Значна увага приділена основним групам, функціям, властивостям і правовим аспектам оцінювання якості. Навчальний посібник «Сенсорний аналіз» підготовлено з урахуванням змін у підготовці фахівців вищої школи на сучасному етапі розвитку системи вищої освіти. Підготовлений навчальний посібник с важливим предметним внеском у поглибленні вивчення товарознавства продовольчих і непродовольчих товарів, і може бути рекомендований для студентів вищих навчальних закладів Ш і IV рівнів акредитації, а також широкого кола спеціалістів. |
Останнє оновлення на Середа, 14 січня 2009, 14:05 |