28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Недійсний та неукладений господарський договір: правові підстави та наслідки

Останні виставки
Останні новини
Недійсний та неукладений господарський договір: правові підстави та наслідки PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 листопада 2015, 11:17

Недійсний та неукладений господарський договір: правові підстави та наслідкиПОДОЛЯК С. А.

Недійсний та неукладений господарський договір: правові підстави та наслідки. Монографія / Подоляк С. А. — Київ: Видавництво Ліра-К, 2012.- 214 с.

ISBN 978-966-2609-40-0


Монографія присвячена комплексному дослідженню господарського договору як засобу організації господарсько-договірних відносин, правової природи недійсності та неукладеності, їх правових підстав та наслідків з урахуванням практики застосування норм права. У роботі пропонується теоретичне переосмислення поняття господарського договору та його юридичних конструкцій недійсності та неукладеності. За допомогою синергетичного методу досліджено сутність господарського договору як соціально-правової господарської системи та надана характеристика його структурних елементів. Також праця присвячена розв'язанню проблем практики застосування господарського договору. Вносяться пропозиції щодо вдоско¬налення чинного господарського законодавства України.

Для наукових та науково-педагогічних працівників, аспірантів, студентів юридичних вузів і факультетів, а також інших фахівців, які цікавляться проблемами сучасного господарського права.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Бакалавр: Микроэкономика»
Соціальна економіка
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки