19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Міжнародна система стандартизації та сертифікації

Останні виставки
Останні новини
Міжнародна система стандартизації та сертифікації PDF Друк e-mail
П'ятниця, 25 вересня 2015, 08:22

Міжнародна система стандартизації та сертифікаціїКузьміна Т.О.

Міжнародна система стандартизації та сертифікації: Навчальний посібник - вид. 2-ге (виправлене і доповнене). - Херсон.: ОЛДІ-ПЛЮС, 2014.-344 с.

ISBN 978-966-289-025-9


У навчальному посібнику викладено основи міжнародної системи стандартизації та сертифікації відповідно до освітньо-професійної програми, рекомендованої Міністерством освіти і науки України для підготовки фахівців за напрямами підготовки 0918 — Легка промисловість та 1801 — Специфічні категорії у всіх навчальних закладах Ш — ІУ рівня акредитації.

Навчальний посібник може бути використаний для студентів та співробітників наукових і навчальних закладів, аспірантів і викладачів, які працюють над різними аспектами проблем оцінювання якості продукції, процесів та послуг, формуванням систематичних знань про структуру й функції органів служби стандартизації, особливості проведення процедур сертифікації в іноземних країнах, становлення та сучасну діяльність світових і європейських організацій зі стандартизації, а також участь у них України.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Ринки в системі внутрішньої торгівлі України
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки