18 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Маркетинг для магістрів PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Субота, 13 грудня 2008, 16:30

   Маркетинг для магістрів: Навчальний посібник/ За заг. ред. д.е.н., проф. СМ. Ілляшенка. - Суми: ВТД "Університетська книга", 2007.-928 с

У навчальному посібнику в стислому вигляді викладені теоретичні й методичні засади фахових дисциплін, які входять до навчальної програми підготовки фахівців з маркетингу освітньо-кваліфікаційних рівнів "спеці­аліст" і "магістр", а також авторських дисциплін, що розширюють їх світо­гляд у руслі сучасних уявлень про стійкий соціально-економічний розви­ток і роль маркетингу в ньому.

   Містить багато прикладів і фактичних матеріалів з практики діяль­ності вітчизняних та іноземних підприємств, що ілюструють теоретичні положення.

   Для викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей, а також студентів, що вивчають маркетинг на пеекономічнихспеціальностях вищих навчальних закладів, Буде корисним для керівників і провідних фахівців підприємств різних галузей та широкого кола читачів, яких цікав­лять проблеми сучасного маркетингу.

Останнє оновлення на Субота, 13 грудня 2008, 16:30
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Біржове право
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки