20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Управління фінансовою санацією підприємств PDF Друк e-mail

   Терещенко О. О.

   Управління фінансовою санацією підприємств:  Підруч­ник. К.: КНЕУ, 2006. — 552 с.

   У пропонованому підручнику комплексно розкрито теоретичні та методичні основи антикризового управління фінансами підприємств. Висвітлено актуальні питання, пов'язані з організацією управління фінансовою санацією та ризик-менеджменту. Розглянуто інструментарій діагностики фінансової кризи на під­приємстві, місце конфолінгу та санаційного аудиту в анти кризовому менеджме­нті, найважливіші екоиоміко-правовІ аспекти санації та банкрутства. Па конкре­тних прикладах показано порядок практичного використання різних інструментів антикризового управління, а також досліджено тактику кредиторів та власників у відносинах з фінансово неспроможними підприємствами. Значну увагу приділено механізмам зменшення інформаційної асиметрії між учасника­ми фінансових відносин, розробленню плану санації та контролю за його реалі­зацією.

   Для студентів, слухачів магістерських програм економічних вузів. Буде ко­рисний для бізнесменів, фінансових директорів, арбітражних керуючих, фінан­сових контролерів, внутрішніх аудиторів, менеджерів з управління ризиками, працівників банків, страхових компаній та консалтингових фірм.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ВДРЕБЕЗГИ. Новая информационная экономика и трансформация бизнес-стратегий
Век толп. Исторический трактат по психологии масс
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки