29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Фінансовий аналіз PDF Друк e-mail
Вівторок, 10 березня 2015, 14:07

Фінансовий аналіз   Тютюнник Ю.М.
   Фінансовий аналіз : навч. посіб. / Ю.М. Тютюнник. — К. : Знання, 2012.— 815 с.
   ISBN 978-966-346-616-3

   У посібнику висвітлено найважливіші питання фінансового аналізу за переліком тем відповідно до Галузевого стандарту вищої освіти Міністерства освіти і науки України, а саме: теоретичні засади, інформаційне забезпечення фінансового аналізу, аналіз майна підприємства, оборотних активів, джерел формування капіталу підприємств, грошових потоків, ліквідності та платоспроможності, фінансової стійкості, кредитоспроможності, ділової активності, прибутковості та рентабельності, інвестиційної активності підприємств, комплексне оцінювання фінансового стану підприємств. Крім теоретичного матеріалу до кожної теми додаються запитання і завдання для самоперевірки, тести, практичні завдання. Усе це забезпечує системне формування теоретичних знань і практичних навичок проведення фінансового аналізу підприємств та їх перевірку за кредитно-модульною системою.
   Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки "Фінанси і кредит", слухачів інститутів післядипломної освіти. Книга буде корисною також керівникам підприємств, економістам-практикам, бухгалтерам, менеджерам, аудиторам, працівникам комерційних банків, податкової адміністрації, органів державного управління.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
Мерчандайзинг
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки