29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Системний підхід і моделювання в наукових дослідженнях

Останні виставки
Останні новини
Системний підхід і моделювання в наукових дослідженнях PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 лютого 2015, 14:45

Системний підхід і моделювання в наукових дослідженнях   Системний підхід і моделювання в наукових дослідженнях [текст] : підручник. / За заг. ред. Бутка М. П. [М. П. Бутко, І. М. Бутко, М. Ю. Дітков-ськата ін.] —К. : «Центр учбової літератури», 2014. — 360 с
   ISBN 978-617-673-326-3

   Підручник призначено для підготовки магістрів з менеджменту, державного управління, інженерно-технічних спеціальностей через формування знань і навичок у сфері управління соціально-економічними системами. Значну увагу авторами приділено системним уявленням, системам і їх складовим, закономірностям систем, моделюванню систем, таким наукам як тектологія і синергетика.
   Підручник висвітлює поняття науки і наукової діяльності, надає класифікацію наук, форми і методи державного регулювання та управління у науковій діяльності, розглянуті поняття наукового дослідження, методологія наукових досліджень, етапи науково-дослідної роботи, методики проведення досліджень, та інноваційні процеси в державному управлінні.
   Підручник може бути корисним не лише для студентів та викладачів вищих навчальних закладів, а також для слухачів системи перепідготовки і підвищення кваліфікації, керівників і працівників органів виконавчої влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування, а також усіх, хто цікавиться цією проблематикою.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Лидогенерация. Маркетинг, который продает
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки