28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Моделі і методи прийняття рішень в аналізі та аудиті

Останні виставки
Останні новини
Моделі і методи прийняття рішень в аналізі та аудиті PDF Друк e-mail

Моделі і методи прийняття рішень в аналізі та аудиті   Гаркуша Н.M.
   Моделі і методи прийняття рішень в аналізі та аудиті : иавч. посіб. / Н.М. Гаркуша, О.В. Цуканова, О.О. Горошанська. — 2-ге вид., стер. — К. : Знання, 2012. — 591 с — (Вища освіта XXI століття).
   ISBN 978-966-346-854-9 (серія)
   ISBN 978-617-07-0033-9

   У посібнику викладено теоретичні основи прийняття управлінських рішень, методи і моделі їх розробки. Основні теоретичні положення супроводжуються прикладами розрахунків з відповідними аналітичними висновками. Для оцінки та практичної апробації отриманих теоретичних знань подано контрольні запитання та задачі для самостійної роботи. Посібник підготовлений відповідно до програми курсу "Моделі і методи прийняття рішень в аналізі та аудиті". Він логічно поєднується з такими навчальними дисциплінами, як "Економічний аналіз", "Інвестиційний аналіз", "Статистика", "Стратегічний аналіз", "Економіка підприємства".
   Розраховано на студентів, що навчаються за спеціальністю "Облік і аудит". Посібник буде корисним також викладачам, слухачам системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, спеціалістам-практикам, підприємцям, менеджерам, керівникам підприємств.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Как разговаривать с кем угодно, когда угодно и где угодно
Visual Basic 6
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки