16 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Цивільне законодавство України (основні категорії, принципи та концепти) PDF Друк e-mail
Вівторок, 18 листопада 2014, 11:43

Цивільне законодавство України (основні категорії, принципи та концепти)Цивільне законодавство України (основні категорії, принципи та концепти) : монографія / авт. кол.; за заг. ред. Є. О. Харитонова. – Одеса : Фенікс, 2012. – 344 с.

ISBN 978-966-438-641-5

Монографія підготовлена колективом авторів у результаті виконання першого етапу науково-дослідницьких робіт за фундаментальною науковою темою «Методологічне підґрунтя вдосконалення цивільного законодавства України» (ДРН 0112U000691) на замовленя МОЇ І Молодьспорту України. Містить дослідження базових категорій цивільного законодавства. Визначено співвідношення принципів приватного, цивільного права та засад цивільного законодавства, сутність засад цивільного законодавства та їх місце у системі цивільно-правового регулювання, досліджено засади цивільного законодавства, що регулює окремі групи відносин, окремі форми цивільного законодавства та особливості регулювання деяких цивільних та суміжних з цивільними груп відносин.

Призначена для наукових працівників та практикуючих правознавців, які займаються розробками концепції та практичними проблемами вдосконалення цивільного законодавства України. Може бути корисною також для студентів, аспірантів і викладачів юридичних ВНЗ, юристів-практиків та кожному, хто цікавиться проблемами та перспективами розвитку вітчизняного цивільного законодавства.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Маркетинговые войны
AutoCAD 2008. Руководство чертежника, конструктора, архитектора
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки