28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Реорганізація як спосіб припинення господарських товариств

Останні виставки
Останні новини
Реорганізація як спосіб припинення господарських товариств PDF Друк e-mail

Реорганізація як спосіб припинення господарських товариствH.I. Шевченко

Реорганізація як спосіб припинення господарських товариств: Монографія. — К.: Видавництво Ліра-К, 2014. — 216 с.

ISBN 978-966-2609-63-9

Монографію присвячено дослідженню господарсько-правового регулювання реорганізації як способу припинення господарських товариств. У праці розкриваються та співвідносяться поняття «реорганізація господарських товариств» та «припинення господарських товариств шляхом реорганізації», досліджуються види реорганізації господарських товариств та виявляються ті, що тягнуть за собою припинення таких суб'єктів господарювання. Окрема увага приділена правонаступництву при реорганізації господарських товариств, особливостям проведення злиття, приєднання, поділу та перетворення господарських товариств. Досліджуються гарантії захисту прав та законних інтересів учасників (акціонерів) під час припинення господарських товариств шляхом реорганізації, підстави та наслідки судового оспорювання такої процедури.

На підставі аналізу чинного вітчизняного законодавства та практики його застосування, досвіду зарубіжних країн сформульовано пропозиції щодо вдосконалення правового регулювання реорганізації господарських товариств.

Для наукових та науково-педагогічних працівників, аспірантів, студентів юридичних вузів і факультетів, а також інших фахівців, які цікавляться проблемами сучасного господарського права.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Позиционирование: битва за умы
Технологічні машини
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки