29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Інтелектуальна власність. Базилевич В. Д.

Останні виставки
Останні новини
Інтелектуальна власність. Базилевич В. Д. PDF Друк e-mail
Середа, 03 вересня 2014, 08:18

Інтелектуальна власність

Базилевич В. Д.

Інтелектуальна власність : підручник / В. Д. Базилевич. 3-тє вид., переробл. і доповн.  К. : Знання, 2014.  671 с.

ISBN 978-617-07-0123-7

У підручнику викладено теоретичні і практичні основи інтелектуальної власності в обсязі, передбаченому навчальною програмою відповідного курсу аудиторних занять для студентів, які опановують професії менеджера, маркетолога, економіста, підприємця, з метою формування відповідних фахових компетенцій. Розглядаються основи розвитку раціоналізаторства і винахідництва, технічної творчості, охорони об'єктів інтелектуальної власності в Україні, порядок проведення патентних досліджень та оформлення заявок на винаходи, промислові зразки, товарні знаки і заяв на раціоналізаторські пропозиції. Висвітлюються питання правових відносин авторів, патентування винаходів за кордоном, патентна документація та міжнародна класифікація винаходів. Наводяться зразки оформлення правових документів на об'єкти інтелектуальної власності.

Для студентів вищих навчальних закладів економічних факультетів, інженерних спеціальностей, а також науковців і новаторів та всіх, хто цікавиться економікою, маркетинговою діяльністю або підприємництвом і бізнесом.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Румынский за 6 недель
Фінансовий аналіз
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки