28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Основи підприємництва PDF Друк e-mail
Вівторок, 01 липня 2014, 14:57

Основи підприємництваЗахарчин Г.М.

Основи підприємництва : навч. посіб. / Г.М. Захарчин. – 2-ге вид., переробл. і доповн. – К. : Знання, 2013. – 407 с.

ISBN 978-617-07-0100-8

У навчальному посібнику висвітлюються теоретичні та прикладні аспекти підприємництва в системі ринкових відносин України. Підприємництво розглядається як процес, що складається із взаємопов'язаних стадій, починаючи від зародження підприємницької ідеї, вибору організаційно-правової форми підприємництва, проходження процедури державної реєстрації та набуття статусу суб'єкта підприємництва, планування підприємницької діяльності та закінчуючи механізмом припинення діяльності підприємця. Розглядаються також питання, що характеризують етичність підприємництва через систему відповідальності та оподаткування. Пропонується широкий спектр творчо-прикладних завдань, спрямованих на розвиток логіко-асоціативного мислення студентів.

Для студентів економічних спеціальностей, аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів. Книга буде корисною економістам-практикам, менеджерам, керівникам підприємств та організацій.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «ЧРЕЗВЫЧАЙНЫЕ СИТУАЦИИ: ЗАЩИТА НАСЕЛЕНИЯ И ТЕРРИТОРИЙ»
Гроші та кредит
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки