26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Архів довідок ВДС
Останні виставки
Останні новини

Архів довідок ВДС

Харчові технології

ID Замовлення: WATS-39
Читач: Ольга Руденко
Читач Тема запиту
Читач: Ольга Руденко питання...Фактори, що впливають на швидкість хімічних перетворень у фритюрному жирі.
Читач: Ольга Руденко питання...Фактори, що впливають на швидкість хімічних перетворень у фритюрному ж
Бібліотека: Лариса Лысенко Шановний користувач !

Інформацію про фактори, що впливають на швидкість хімічних перетворень у фритюрному жирі Ви зможете знайти у таких джерелах:

6П8.9 Л 68
Лобанов Д.И. Технология производства продуктов общественного питания.- М.: Экономика, 1967.-383 с.

6П8.9(075) Т 38
Технология производства продуктов общественного питания : учеб. пособие для технол. фак. торг. вузов.- М.: Экономика, 1975.- 460 с.

6П8.9 Т 38
Технология производства продукции общественного питания / В.С. Баранов,
А.И. Мглинец, Л.М. Алешина и др.- М.: Экономика, 1986.- 400 с.

З повагою бібліограф Лариса Володимирівна.
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Кофеин для продавцов
Математична логіка та теорія алгоритмів
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки