20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Архів довідок ВДС
Останні виставки
Останні новини

Архів довідок ВДС

Перспективні види рослинної сировини в технології січених м'ясних напівфабрикатів

ID Замовлення: WATS-204
Читач: Леся
Читач Тема запиту
Читач: Леся Добрий день, допоможіть, будь-ласка, знайти інформацію (статті,автореферати,дисертації,магістерські,монографії) з такого питання «Перспективні види рослинної сировини в технології січених м'ясних напівфабрикатів». Дуже вдячна)))
Бібліотека: Ирина Науменко Доброго дня! До Вашої теми пропонуємо переглянути наступні джерела:

Бірта, Г. О. Товарознавство м'яса [Текст] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу. – Київ : Центр учб. л-ри, 2011. – 164 с. ББК 65.421.51я73 Б64
Бургу, Ю. Г. Товарознавча характеристика продукції тваринництва [Текст] + [Електронний ресурс] : монографія / Ю. Г. Бургу. – Полтава : РВВ ПУЕТ, 2011. – 126 с. – Спосіб доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.421.51 Б91

В поле зрения -полуфабрикаты [Текст] // Мясные технологии. – 2008. – N8. – С.18-21.

Василенко Н. ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ ТА РИБНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З
ВИКОРИСТАННЯМ ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОЇ БІЛКОВОЇ ДОБАВКИ [Електронний ресурс] / Н. Василенко. – Режим доступу: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/1107/3/Vasilenko_N..pdf . – Назва з екрана.
Гаврилова Е. В. Органолептическая оценка полуфабрикатов мясных рубленых с растительными компонентами [Електронний ресурс] / Е. В. Гаврилова, К. А. Бажина // Молодой ученый. — 2013. — №11. — С. 84-86.–Режим доступа: http://www.moluch.ru/archive/58/8064/. – Назва з екрана.
Дмитриев, А. Г. Традиционные продукты переработки сои в производстве мясных полуфабрикатов + [Електрон. ресурс] / А. Г. Дмитриев, А. В. Котровский, Е.В. Силахина, и др // Мясные технологии. – 2007. – N9. – С.72-73. - Способ доступа: Электрон. чит. зал ПУСКУ.
ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСНИХ СИСТЕМ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ (КОТЛЕТ) З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ ТВАРИННОЇ ТА РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ [Електронний ресурс] / О. А. Штонда, Н. М. Сонько, І. Г. Суховецька, Л. М. Шевчук. – Режим доступу: http://www.sworld.com.ua/konfer39/181.pdf . – Назва з екрана.
Дроздовская, Л. И. Новейшие технологии в производстве полуфабрикатов [Текст] / Л. И. Дроздовская // Мясные технологии. – 2007. – N 11. – С.39.
Инербаева, И. А. Органолептическая оценка мясных рубленых полуфабрикатов с плодово-ягодными добавками [Текст] / И. А. Инербаева, Т. И. Бокова, О. С. Желтышева // Хранение и переработка сельхозсырья. – 2009. – N12. – С.47-48.
Классификация и ассортимент мясных и мясосодержащих полуфабрикатов [Текст] // Мясные технологии. – 2009. – N8. – С.20-24.
Козлов, А. В. Некоторые технологические особенности производства натуральных полуфабрикатов [Текст] / А. В. Козлов // Мясная индустрия. – 2007. – N8. – С.71-73.
Козлов, А. Новые возможности в производстве натуральных полуфабрикатов / А. Козлов // Мясные технологии. – 2007. – N8. – С.40-41.
Коснырева, Л.М. Товароведение и экспертиза мяса и мясных товаров [Текст] : учебник / Л.М. Коснырева, В. И. Криштафович, В. М. Позняковский. – 2-е изд., испр. – Москва : Изд. центр "Академия", 2006. – 320 с. ББК 65.421.51я73 К71
ЛИТВИНОВА В. А. РАЗРАБОТКА РЕЦЕПТУР И ТОВАРОВЕДНАЯ ОЦЕНКА МЯСНЫХ ПОЛУФАБРИКАТОВ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ РАСТИТЕЛЬНОГО СЫРЬЯ [Електронний ресурс] / В. А. ЛИТВИНОВА. – Режим доступу: http://www.mgutm.ru/files/graduates-and-doctors/avtoreferat_litvinova_v_a.pdf .–Назва з екрана.
Лихачева, Е. И. Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст] : учеб. пособие / Е. И. Лихачева, О. В. Юсова. – Москва : Альфа-М : ИНФРА-М, 2013. – 304 с. : ил + Електрон. зміст. – (ПРОФИль). – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.422.51я73 Л65
Мардар, М. Р. Товарознавство. Товари тваринного походження [Текст] : навч. посібник / М. Р. Мардар, А. Я. Камінський, Ф. Є. Дубровін. – Львів : Магнолія-2006, 2011. – 295 с. ББК 65.421.51я73 М25
Мясные полуфабрикаты [Текст] + [Електрон. ресурс] // Мясное дело. – 2008. – N11. – С.18-19. - Способ доступа: электрон. чит. зал ПУСКУ.

Назаренко, В. О. Формування якості товарів [Текст]. Ч. 2 : навч. посібник / В. О. Назаренко, А. П. Кайнаш. – Київ : Центр учб. л-ри, 2013. – 296 с. ББК 65.422.51я73 Н19
Пасичный В.Н. Производство рубленых полуфабрикатов / В. Н. Пасичный //Мясное дело. – 2010. - №3. – С.25-27.
Пасичный, В.Н. Производство рубленых полуфабрикатов [Текст] / В. Н. Пасичный // Мясное дело. – 2011. – N9. – С.20─23.
Пасічний, В. М. Перспективні напрямки виробництва м'ясних та м'ясо - рослинних напівфабрикатів [Текст] / В. М. Пасічний // Мясное дело. – 2008. – N1. – С.10-13.
Полуфабрикаты. Новые разработки[Текст] // Мясные технологии. – 2008. – N8. – С.22-25.
Полуфабрикаты. Под знаком качества[Текст] // Мясные технологии. – 2008. – N8. – С.30-33.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст]. Вип. 2 : зб. наук. праць / відповід. ред. О. I. Черевко. – Харків : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2009. – 573 с. : іл., табл. –ББК 36.81 П78
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст]. Вип.1 : зб. наук. праць / відповід. ред. О. I. Черевко. – Харків : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2009. – 639 с.
ББК 36.81 П78
Производство полуфабрикатов: комплексные решения [Текст] // Мясные технологии. – 2009. – N8. – С.26-27.

Пронина Н. М. ИСПОЛЬЗОВАНИЕ РАСТИТЕЛЬНОГО СЫРЬЯ В ПРОИЗВОДСТВЕ МЯСНЫХ ПОЛУФАБРИКАТОВ [Електронний ресурс] / Н. М. Пронина, Т. А. Сенькина // Успехи современного естествознания. – 2011. – Вып. № 7.– Режим доступу: http://cyberleninka.ru/article/n/ispolzovanie-rastitelnogo-syrya-v-proizvodstve-myasnyh-polufabrikatov . – Назва з екрана.
Прянишников, В. В. Инновационные технологии производства мясных полуфабрикатов [Текст] / В. В. Прянишников // Мясное дело. – 2013. – № 7. – С. 24─26 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ.
Прянишников, В. В. Новые технологии в производстве полуфабрикатов из мяса птицы [Текст] / В. В. Прянишников // Мясные технологии. – 2008. – N 5. – С.18-20.
Ракша-Слюсарева, О. А. Харчова цінність м'ясних напівфабрикатів із використанням дієтичної добавки з ріпака [Текст] / О. А. Ракша-Слюсарева, В. Круль, Н. Попова // Товари і ринки. – 2013. – № 1. – С. 110─116.
Рогов, И. А. Технология мяса и мясных продуктов : в 2 кн. Кн. 2 : Технология мясных продуктов [Текст] : учебник / И. А. Рогов, А. Г. Забашта, Г.П. Казюлин. – Москва : КолосС, 2009. – 711 с. – (Учебники и учеб. пособия для студентов высших учеб. заведений). ББК 36.92я73 Р59
Розробка нового асортименту великошматкових напівфабрикатів з свинини [Текст] / А. М. Бурбак, Л. Б. Олійник, Н. I. Ткач, [та ін.] // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2008. – N1. – С.100-105.
Ростовський, В. С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [Текст] : навч. посібник / В. С. Ростовський, Н. В. Олейник. – Київ : Кондор, 2009. – 136 с. ББК 36.81я73 Р78
Семенова, А. А. Инновационные технологии производства полуфабрикатов из парной и охлажденной свинины [Текст] / А. А. Семенова // Все о мясе. – 2009. – N5. – С.20-26.
Сирохман, І. В. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] + [Електронний ресурс] : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. – 2-ге вид., перероб. та доп. – Київ : Центр учб. л-ри, 2009. – 378 с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. ББК 65.421.51я73 С40
Сирохман, І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [Текст] + [Електронний ресурс] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – Київ : Центр навч. л-ри, 2009. – 544 с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. ББК 65.421.51я73 С40
Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей [Електронний ресурс] : міжнародна наук.- технічна конференція (22 – 23 берез. 2012 р.). — Київ : НУХТ, 2012. — 109 с. – Режим доступу: http://nuft.edu.ua/page/51adaed39c2a2/files/2012_Myasna_oliyezhyrova_ta_molochna_haluz.pdf . – Назва з екрана.
Цехмістренко, С. І. Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко. – Біла Церква : [б. в.], 2014. – 192 с. ББК 36.92я73 Ц55
Шаповал, Н. Соєва клітковина у січених напівфабрикатах [Текст] / Н. Шаповал, О. Штонда // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 5. – С. 27─29.
Ястреба, Ю. А. Сучасні аспекти використання грибної сировини в технологіях м'ясних та м'ясомістких продуктів [Текст] : монографія / Ю. А. Ястреба, В. М. Пасічний. – Полтава : ПУЕТ, 2015. – 150 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 36.92 Я85

Бажаємо успіхів! Дякуємо, що звернулися до нас!
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Сага об ИКЕА
Кофейня: с чего начать, как преуспеть. Советы владельцам и управляющим
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки