Архів довідок ВДС
курсова робота
ID Замовлення: WATS-195
Читач: Анастасия тимченко
Читач: Анастасия тимченко
Читач | Тема запиту |
---|---|
Читач: Анастасия тимченко | Доброго вечора!Допоможіть мені будь - ласка підібрати літературу для написання курсової з дисципліни Організація готельного господарства на тему : "Система управління готельним господарством на прикладі готелю " Палаццо" м.Полтава. Дуже вдячна |
Бібліотека: Ирина Науменко | Доброго ранку! Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела до теми - документи з фонду бібліотеки ПУЕТ (наприкінці опису книг вказано шифр ББК) та документи з мережі Інтернет: Автоматизація процесу управління підприємствами готельного господарства [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://buklib.net/books/32532/ Агамирова, Е. В. Управление персоналом в туризме и гостинично-ресторанном бизнесе [Текст] : практикум / Е. В. Агамирова. – 2-е изд., исправл. и доп. – Москва : Дашков и К, 2008. – 180 с. ББК 65.433-64я7 А23 Байлик, С.И. Гостиничное хозяйство [Текст] : организация, управление, обслуживание : учеб. пособие / С.И. Байлик. – 3-е изд., стереотип. – Київ : Дакор, 2008. – 288 с. ББК 65.432я73 Б18 Байлик, С.И. Гостиничное хозяйство [Текст] : учебник / С.И. Байлик. – 2-е изд., перераб. и доп. – Київ : Дакор, 2009. – 368 с. + [Электрон. содержание]. ББК 65.432.1я73 Б18 Барибіна, Я. О. Комунікативний менеджмент у готельному та ресторанному господарстві [Електронний ресурс] / Я. О. Барибіна. – Полтава : ПУЕТ, 2012 . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. Барибіна, Я. О. Менеджмент готельно-ресторанного господарства [Текст] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Я. О. Барибіна. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – 106 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432я73 Б24 Барибіна, Я. О. Мотивацйна політика підприємств готельно-ресторанного господарства: теоретико-практичний аспект [Текст] / Я. О. Барибіна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2015. – № 6 (68). – С. 143–149 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Березюк-Павлык, Т. Источники дополнительного дохода гостиницы [Текст] / Т. Березюк-Павлык // Академия гостеприимства. – 2014. – № 6. – С.40─43. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Беседина, Т. Оптимизация штата: мнимая экономия или спасательный круг? [Текст] / Т. Беседина // Академия гостеприимства. – 2015. – № 2. – С. 42–48. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Бизнес-планирование в индустрии гостеприимства [Текст] : учеб. пособие / М. В. Виноградова, З. И. Панина, А. А. Ларионова, Л. А. Васильева. – 2-е изд., испр. – Москва : Дашков и К, 2010. – 280 с. ББК 65.432-231я73 Б59 Білецька, Г.М. Національні особливості організації готельної справи у світовій індустрії гостинності [Електронний ресурс] / Г.М. Білецька // Ефективна економіка. – 2015. – № 1 . – Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=3745 (13.06.2015). – Назва з екрана. Бойко, М. Г. Організація готельного господарства [Текст] : підручник / М. Г. Бойко, Л.М. Гопкало. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010. – 448 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432я73 Б77 Бойко, М. Г. Організація готельного господарства [Текст]. Ч. 1 : опорний конспект лекцій / М. Г. Бойко, Л.М. Гопкало. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010. – 71 с. ББК 65.432я73 Б77 Бойко, М. Г. Організація готельного господарства [Текст]. Ч. 2 : опорний конспект лекцій / М. Г. Бойко, Л.М. Гопкало. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010. – 72 с. ББК 65.432я73 Б77 Бондаренко, Г. А. Менеджмент гостиниц и ресторанов [Текст] : учеб. пособие / Г. А. Бондаренко. – М. : Новое знание, 2008. – 365 с. – (Экономическое образование) . ББК 65.432.1-21я73 Б81 Борисова О. В. Шляхи підвищення ефективності управління підприємствами готельного господарства[Електронний ресурс] / О. В. Борисова, С. В. Швед // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2013. - Вип. 2(1). - С. 193-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/esprstp_2013_2(1)__29.pdf Бородай, А. Б. Професійна етика та етикет у закладах готельно-ресторанного господарства [Текст] : метод. рекомендації та навч. завдання / А. Б. Бородай, Н. В. Дібрівська. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – 18 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 87.75р30 Б83 Брашнов, Д. Г. Гостиничный сервис и туризм [Текст] : учеб. пособие / Д. Г. Брашнов. – Москва : Альфа-М : ИНФРА-М, 2011. – 224 с. ББК 65.432я73 Б87 Бржезицкая, А. Управление развитием персонала [Текст] / А. Бржезицкая // Отельер & Ресторатор. – 2013. – № 2. – С. 28-35. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Вакуленко Т. В. Сучасні аспекти управління персоналом на підприємствах готельного господарства [Електронний ресурс] / Т. В. Вакуленко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. : Економічні науки. - 2013. - № 5. - С. 113-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Nvpusk_2013_5_21.pdf Верезомська, І. Г. Діагностика організаційної культури підприємства готельно-ресторанного бізнесу за методом Даніеля Денісона [Текст] / І. Г. Верезомська // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2013. – № 5 (61). – С. 71─77. Виноградов, Д. "Визитная карточка"гостиницы: работа над ошибками [Текст] / Д. Виноградов // Академия гостеприимства. – 2015. – № 3/4. – С. 46–47 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Власова, Т. И. Анимационный менеджмент в туризме [Текст] : учеб. пособие / Т. И. Власова, А.П. Шарухин, Н.И. Панов. – Москва; Москва; Москва : Изд. центр "Академия", 2010. – 320 с. – (Высшее профессиональное образование). –ББК 77.056я73 В58 Волков, Ю.Ф. Гостиничный и туристский бизнес [Текст] : учеб. пособие / Ю.Ф. Волков. – Ростов-на-Дону : Феникс, 2009. – 637 с. – (Высшее образование). ББК 65.432я73 В67 Волошин, В. В. Розвиток готельно-рекреаційної індустрії та становлення її в України [Текст] / В. В. Волошин // Науковий вісник Ужгородського університету. Сер. Економіка. – 2010. – Вип. 29, ч. 2. – С. 319─322. Гавриш, К. С. Оцінка розвитку готельного господарства України в регіональному розрізі на основі методичного підходу [Текст] / К. С. Гавриш // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Економічні науки. – 2013. – № 3. – С. 74─82 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Гакова М. В. Концептуальні підходи до управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс] / М. В. Гакова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. : Економічні науки. - 2014. - № 4. - С. 130-134. - Режим доступу:http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Nvpusk_2014_4_21.pdf Гордієнко, О. Інноваційний розвиток підприємств готельного господарства [Текст] / О. Гордієнко // Вісті ЦССТУ. Діловий випуск. – 2012. – 21 верес. (№ 38). – С. 6-7. ДВ-вкл. Гостиничные комплексы. Организация и функционирование [Текст] : учеб. пособие / В. А. Романов, С. Н. Цветкова, Т. В. Шевцова, В. В. Каращенко. – 2-е изд. – Ростов-на-Дону : ИЦ "МарТ", 2010. – 221 с. ББК 65.432.1я73 Г72 Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в умовах трансформації економіки [Текст] : бібліограф. покажчик / уклад. І. О. Науменко. – Полтава : ПУЕТ, 2013. – 78 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 91.9:65 Г73 Григоренко, Ю. Гостиницы ориентируются на экономных [Текст] / Ю. Григоренко // Академия гостеприимства. – 2014. – № 6. – С. 14─20. Гущина, И. А. Документационное обеспечение управления в социально-культурном сервисе и туризме [Текст] : учеб. пособие / И. А. Гущина, Н. А. Зайцева. – Москва : Альфа-М : Инфра-М, 2010. – 240 с. + Електрон. зміст . – Спосіб доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.433.1-212.8я73 Г98 Джум, Т. А. Организация гостиничного хозяйства [Текст] : учеб. пособие / Т. А. Джум, Н. И. Денисова. – Москва : Магистр : ИНФРА-М, 2011. – 400 с. ББК 65.432я73 Д42 Дубодєлова А.В. СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ: МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://vlp.com.ua/files/20_30.pdf Дубодєлова А. В. Система управління якістю обслуговування клієнтів готельного підприємства [Електронний ресурс] / А. В. Дубодєлова, Л. С. Лісовська, А. О. Нищота // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Проблеми економіки та управління. - 2013. - № 754. - С. 159-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/VNULPP_2013_754_24.pdf Ехина, М. А. Организация обслуживания в гостиницах [Текст] : учеб. пособие / М. А. Ехина. – 2-е изд., стер. – Москва : Изд. центр "Академия", 2010. – 208 с. ББК 65.432.1-803.4я722 Е93 Жук Ю. О. Управління матеріальними та людськими потоками на підприємствах готельного господарства[Електронний ресурс] / Ю. О. Жук // Інноваційна економіка. - 2013. - № 9. - С. 76-82. - Режим доступу:http://nbuv.gov.ua/j-pdf/inek_2013_9_12.pdf Жук, Ю. О. Зарубіжний досвід управління підприємствами готельного господарства на основі логвстичного підходу [Текст] / Ю. О. Жук // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Економічні науки. – 2012. – № 3. – С. 218─226 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Кабушкин, Н.И. Управление гостиницами и ресторанами [Текст] : учеб. пособие / Н.И. Кабушкин. – Мн. : БГЭУ, 2009. – 416 с. + Электрон. содержание. ББК 65.432.1-21я73 К12 Кабушкин, Н.И. Менеджмент гостиниц и ресторанов [Текст] : учеб. пособие / Н.И. Кабушкин. – М. : КноРус, 2013. – 416 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432-21я73 К12 Капліна А. С. Розробка ефективних систем управління розвитком підприємств готельного господарства полтавського регіону [Електронний ресурс] / А. С. Капліна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. : Економічні науки. - 2014. - № 1. - С. 168-173. - Режим доступу:http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Nvpusk_2014_1_27.pdf Капліна А. С. Система заходів щодо підвищення ефективності управління розвитком підприємств готельного господарства [Електронний ресурс] / А. С. Капліна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. : Економічні науки. - 2013. - № 5. - С. 100-107. - Режим доступу:http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Nvpusk_2013_5_19.pdf Капліна, А. С. Розробка ефективних систем управління розвитком підприємств готельного господарства Полтавського регіону [Текст] / А. С. Капліна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2014. – № 1 (63). – С. 168–173. Капустіна, Т. А. Сутність і поняття технологічних інновацій та інноваційного процесу в управлінні готельним бізнесом [Текст] / Т. А. Капустіна // Держава та регіони. Серія: Економіка та підприємництво. – 2012. – № 2. – С. 207─210. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Карнаухова, В. К. Сервисная деятельность [Текст] : учеб. пособие / В. К. Карнаухова, Т.А. Краковская. – 3-е изд., перераб. и доп. – Ростов-на-Дону : ИЦ "МарТ" : Феникс, 2010. – 254 с. – (Туризм и сервис) . ББК 65.43я73 К24 Клецковская, И. Прогнозирование ресторанной и гостиничной деятельности [Текст] / И. Клецковская // Гостиничный и ресторанный бизнес. – 2012. – № 2. – С. 50─53. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Кобяк, М. В. Управление качеством в гостинице [Текст] : учеб. пособие / М. В. Кобяк, С. С. Скобкин. – Москва: Магистр, 2010. – 511 с. ББК 65.432.1-823.2-21я73 К 55 Корзун, K. Персональная лояльность как уровень доверия сотрудника [Текст] / K. Корзун // Академия гостеприимства. – 2014. – № 4. – С. 28─34 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Королева, М. Развитие персонала в гостинице [Текст] / М. Королева // Отельер & Ресторатор. – 2013. – № 4. – С. 78─80 Косолапов, А. Б. Практикум по организации и менеджменту туризма и гостиничного хозяйства [Текст] : учеб. пособие / А. Б. Косолапов, Т. И. Елисеева. – 5-е изд., стер. – М. : КноРус, 2010. – 200 с. ББК 65.433-21я73 К71 Кравченко, Р. Инновации в гостиничном бизнесе [Текст] / Р. Кравченко // Отельер & Ресторатор. – 2013. – № 6. – С. 38─39. Круль, Г.Я. Основи готельної справи [Текст] : навч. посібник / Г.Я. Круль. – Київ : Центр учб. л-ри, 2011. – 368 с. ББК 65.432я73 К84 Кусков, А. С. Гостиничное дело [Текст] : учеб. пособие / А. С. Кусков. – 2-е изд., испр. – Москва; Москва; Москва : Дашков и К, 2010. – 328 с. – Спосіб доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432.1я73 К94 Кучеренко, Е. Обучение и управление персоналом в индустрии гостеприимства [Текст] / Е. Кучеренко // Гостиничный и ресторанный бизнес. – 2013. – № 4. – С. 22─28. Кучеренко, Е. Проблемы гостинично-ресторанного бизнеса [Текст] / Е. Кучеренко // Гостиничный и ресторанный бизнес. – 2013. – № 1. – С. 72─74 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Левицька, І. В. Ефективність інноваційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / І. В. Левицька // Формування ринкових відносин в Україні. – 2012. – № 12. – С. 87─93 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Леміш К.М. УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ НА ОСНОВІ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.global-national.in.ua/archive/2-2014/119.pdf Литвинець Л. Ф. Стратегічне управління підприємством готельного господарства [Електронний ресурс] / Л. Ф. Литвинець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 52. - С. 197-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Npnukht_2013_52_25.pdf Лойко, О. Т. Сервисная деятельность [Текст] : учеб. пособие / О. Т. Лойко. – Москва; Москва; Москва : Изд. центр "Академия", 2008. – 304 с. ББК 65.43я73 Л72 Лук'янов, В. О. Організація готельно-ресторанного обслуговування [Текст] : навч. посібник / В. О. Лук'янов, Г. Б. Мунін. – 2-ге вид., переробл. і доповн. – Київ : Кондор, 2012. – 346 с. ББК 65.432-803.4я73 Л84 Малафеева, Н. Стратегическое планирование гостиничной деятельности [Текст] / Н. Малафеева // Гостиничный и ресторанный бизнес. – 2012. – № 2. – С. 20─22. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Мальська, М. П. Готельний бізнес [Текст] : теорія та практика : навч. посібник / М. П. Мальська, І.Г. Пандяк. – 2-ге вид., перероб. та доп. – Київ : Центр учб. л-ри, 2012. – 472 с. ББК 65.432я73 М21 Те саме : 2009 р в електронному вигляді: Мальська, М. П. Готельний бізнес [Текст] + [Електронний ресурс] : теорія та практика : навч. посібник / М. П. Мальська, І.Г. Пандяк. – Київ : Центр учб. л-ри, 2009. – 472 с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. ББК 65.432я73 М21 Мальська, М. П. Організація готельного обслуговування [Текст] : підручник / М. П. Мальська, І.Г. Пандяк, Ю. С. Занько. – Київ : Знання, 2011. – 366 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432я73 М21 Мельниченко, С. В. Маркетингова політика в готельному бізнесі [Текст] : монографія / С. В. Мельниченко, А. В. Магалецький. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011. – 344 с. ББК 65.432-211.1 М48 Мельниченко, С. Готельні мережі на ринку туристичних послуг України [Текст] / С. Мельниченко, Т. Бурак // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. – 2014. – № 3. – С. 5─15. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Менеджмент готелю [Текст] : навч. посібник / Х. Й. Роглєв, Г. Г. Левітас, Р. Г. Драпушко, В. В. Гарагонич ; за ред. Г. Б. Мунін. – Київ : Кондор, 2011. – 443 с. ББК 65.432-21я73 М50 Методи управління підприємствами в сфері готельного бізнесу [Електронний ресурс] . – Режим доступу: http://bukvar.su/menedzhment/116263-Metody-upravleniya-predpriyatiyami-v-sfere-gostinichnogo-biznesa.html Мищенко, О. Управление отелем в кризис в стиле коучинга: игра вне правил [Текст] / О. Мищенко // Академия гостеприимства. – 2015. – № 1. – С. 32–39. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Мунін, Г. Б. Малі готелі: організація роботи та обслуговування [Текст] : навч. посібник / Г. Б. Мунін, О. С. Кривоносов, З. В. Марциновська. – 2-ге вид., переробл. і доповн. – Київ : Університет "Україна", 2012. – 336 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432.1я73 М90 Нетребский, А. А. Готельний бізнес: динаміка розвитку, проблеми безпеки і охорони праці [Текст] = Гостиничный бизнес: динамика развития, проблемы безопасности и охраны труда / А. А. Нетребский, Я. Д. Гусак-Шкловская // Харчова наука і технологія. – 2012. – № 1. – С. 90─93 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Нечаюк, Л. I. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Текст] + [Електронний ресурс] : навч. посібник / Л. I. Нечаюк, Н. О. Нечаюк. – 3-тє видання. – Київ : Центр учб. л-ри, 2009. – 344с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. ББК 65.432-21я73 Н59 Об отеле : [Palazzo Premier Hotel] [Електронний ресурс].–Режим доступа: https://palazzo-hotel.phnr.com/about-hotel Організація готельного господарства [Текст] : навч. посібник / О.М. Головко, Н. С. Кампов, С.С. Махлинець, Г. В. Симочко. – Київ : Кондор, 2012. – 338 с. ББК 65.432я73 О-64 Організація й управління готельним підприємством [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://pidruchniki.com/15660212/turizm/organizatsiya_upravlinnya_gotelnim_pidpriyemstvom Основы индустрии гостеприимства [Текст] : учеб. пособие / Д. И. Елканова, Д. А. Осипов, В.В. Романов, Е.В. Сорокина. – Москва; Москва; Москва : Дашков и К, 2011. – 248 с. ББК 65.43я73 О-75 Павленко І. Г. Принципи управління сучасним готельним підприємством [Електронний ресурс] / І. Г. Павленко //Экономика Крыма. - 2013. - № 1. - С. 315-318. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/econkr_2013_1_68.pdf Петриченко, П. А. Розвиток споживчих мереж в індустрії туризму [Текст] / П. А. Петриченко, С. А. Яроміч // Актуальні проблеми економіки. – 2015. – № 5. – С. 153–160 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Петруха, Т. Создаем клиентоориентированный персонал своими руками [Текст] / Т. Петруха // Академия гостеприимства. – 2015. – № 3/4. – С. 68–71 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Подлепіна, П. О. Готельна "феєрія" - оксиморон чи реалії сьогодення? [Текст] / П. О. Подлепіна // UNІVERSІTATES Университеты. Наука и просвещение. – 2012. – № 2. – С. 38-45. Положишникова, О. I. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві[Електронний ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / О. I. Положишникова, Л. О. Положишникова. – Полтава : ПУЕТ, 2012 . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. Полтавська, О. В. Продуктивність праці персоналу підприємств готельного господарства України [Текст] / О. В. Полтавська // Економіка та держава. – 2015. – № 1. – С. 107─111. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Проценко, О. Ревеню-менеджмент: нововведение или необходимость [Текст] / О. Проценко // Академия гостеприимства. – 2015. – № 2. – С. 6–12. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Роглєв, Х. Й. Основи готельного менеджменту [Текст] : навч. посібник / Х. Й. Роглєв. – Київ : Кондор, 2009. – 408 с. ББК 65.432.1-21я73 Р59 Сагалакова, Н. О. Економіка підприємств готельного і ресторанного господарства [Текст] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Н. О. Сагалакова. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – 225 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432я73 С13 Сергеева, О. Организация кейтеринга в гостинице [Текст] / О. Сергеева // Отельер & Ресторатор. – 2013. – № 1. – С. 87─89 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Скобкин, С. С. Стратегия развития предприятия индустрии гостеприимства и туризма [Текст] : учеб. пособие / С. С. Скобкин. – Москва : Магистр : ИНФРА-М, 2010. – 432 с. + Електрон. зміст. ББК 65.432.1я73 С44 Смирнов, И. Г. Инновации в гостиничном бизнесе: логистика снабжения [Текст] / И. Г. Смирнов // Логистика: проблемы и решения. – 2013. – № 5. – С. 58─66 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Снігур Х. А. Впровадження інноваційних технологій в систему управління персоналом готельного закладу[Електронний ресурс] / Х. А. Снігур // Бізнес Інформ. - 2014. - № 10. - С. 143-147. - Режим доступу:http://nbuv.gov.ua/j-pdf/binf_2014_10_23.pdf Сокол, Т. Г. Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах [Текст] : підручник / Т. Г. Сокол. – Київ : Альтерпрес, 2009. – 447 с. ББК 65.432я73 С59 Сорокина, А.В. Организация обслуживания в гостиницах и туристских комплексах [Текст] : учеб. пособие / А.В. Сорокина. – Москва : ИНФРА-М, 2010. – 304 с. + Електрон. зміст. ББК 65.432я722 С65 Суткович, Т. Ю. Експертиза якості надання послуг закладами готельно-ресторанного господарства [Текст] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Т. Ю. Суткович, Н. В. Дібрівська, Н. В. Олійник. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – 43 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.431-803я73 С90 Суткович, Т. Ю. Конкурентоспроможність підприємств готельно-ресторанного господарства [Текст] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Т. Ю. Суткович. – Полтава : ПУЕТ, 2012. – 64 с. – Те саме [Електронний ресурс]. - Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432я73 С90 Тимохина, Т. Л. Организация административно-хозяйственной службы гостиницы [Текст] : учеб. пособие / Т. Л. Тимохина. – Москва : ФОРУМ : ИНФРА-М, 2009. – 256 с. : ил. – (Высшее образование) . ББК 65.432.1я73 Т41 Тимохина, Т. Л. Организация приема и обслуживания туристов [Текст] : учеб. пособие / Т. Л. Тимохина. – 3-е изд, перераб. и доп. – Москва : Форум; Москва; Москва : Инфра-М, 2010. – 352 с. : ил. – (Высшее образование). ББК 65.432.1я73 Т41 Тітомір, Л. А. Основні напрямки розвитку готельно-ресторанної та туристичної діяльності на півдні України [Текст] / Л. А. Тітомір // Харчова наука і технологія. – 2012. – № 2. – С. 24─28. Топольник, В. Г. Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст] : навч. посібник / В. Г. Топольник. – Львів : Магнолія-2006 , 2012. – 328 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432-823.2-21я73 Т58 Турковский, Марек. Маркетинг гостиничных услуг [Текст] : [учеб.-метод. пособие] : пер. с пол. / Марек Турковский. – Москва : Финансы и статистика, 2008. – 296 с. : ил. ББК 65.432-211.2 Т88 Управління готельним господарством у сучасних умовах [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://infino.com.ua/shop/upravlinnya-gotelnim-gospodarstvom-u-suchasnih-umovah/ Управління якістю послуг готелів: методологія та практика [Текст] : монографія / Т. I. Ткаченко, С. В. Мельниченко, М. В. Босовська, О. В. Полтавська. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012. – 728 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. ББК 65.432-823.2-21 У67 Федченко, Т. Готельні послуги [Текст] / Т. Федченко, Н. Фокіна // Вісник Міністерства доходів і зборів України. – 2014. – № 11. – С. 28─30. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Франчайзинг у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] : навч. посібник / Г. Б. Мунін, Ю.О. Карягін, А. С. Артеменко, Ю.В. Кошиль. – Київ : Кондор, 2008. – 370 с. ББК 65.432я73 Ф84 Хмурова, В. В. Формування механізму конкурентоспроможності на готельних підприємствах [Текст] / В. В. Хмурова // Вісник Київського інституту бізнесу та технологій. – 2014. – № 3. – С. 112─116. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Черевичко, Т. В. Теоретические основы гостеприимства [Текст] : учеб. пособие / Т. В. Черевичко. – Москва; Москва; Москва : Изд-во "Флинта", 2008. – 288 с. ББК 65.43я73 Ч-46 Чор, Т. Стандарты поведения при общении с гостями и коллегами [Текст] / Т. Чор // Отельер & Ресторатор. – 2013. – № 5. – С. 42─45 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Чорный, А. УРRавляй и властвуй [Текст] / А. Чорный // Академия гостеприимства. – 2012. – № 1. – С. 32─40. Чудновский, А. Д. Информационные технологии управления в туризме [Текст] : учеб. пособие / А. Д. Чудновский, М. А. Жукова. – 4-е изд., стер. – М. : КноРус, 2011. – 104 с. ББК 65.433с51я73 Ч-84 Щоголєва, І. В. Управління якістю в системі менеджменту готельного господарства [Текст] / І. В. Щоголєва // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Сер. Економічні науки. – 2012. – № 3. – С. 241─245 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Эффективный интернет-маркетинг для гостиничного бизнеса [Текст] // Гостиничный и ресторанный бизнес. – 2013. – № 4. – С. 36─39. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. Юдина К. К. Дослідження сучасного стану системи управління готельним господарством [Електронний ресурс] . – Режим доступу: http://www.rusnauka.com/15_NPN_2009/Economics/46434.doc.htm Янчева Л. М. Удосконалення управління готельним господарством [Електронний ресурс] / Л. М. Янчева, Н. С. Герасимова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2010. - Вип. 2. - С. 3-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/esprstp_2010_2_3.pdf Бажаємо успіхів! Дякуємо, що звернулися до нас! |