19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна

Архів довідок ВДС

Харчові технології

ID Замовлення: WATS-39
Читач: Ольга Руденко
Читач Тема запиту
Читач: Ольга Руденко питання...Фактори, що впливають на швидкість хімічних перетворень у фритюрному жирі.
Читач: Ольга Руденко питання...Фактори, що впливають на швидкість хімічних перетворень у фритюрному ж
Бібліотека: Лариса Лысенко Шановний користувач !

Інформацію про фактори, що впливають на швидкість хімічних перетворень у фритюрному жирі Ви зможете знайти у таких джерелах:

6П8.9 Л 68
Лобанов Д.И. Технология производства продуктов общественного питания.- М.: Экономика, 1967.-383 с.

6П8.9(075) Т 38
Технология производства продуктов общественного питания : учеб. пособие для технол. фак. торг. вузов.- М.: Экономика, 1975.- 460 с.

6П8.9 Т 38
Технология производства продукции общественного питания / В.С. Баранов,
А.И. Мглинец, Л.М. Алешина и др.- М.: Экономика, 1986.- 400 с.

З повагою бібліограф Лариса Володимирівна.