Архів довідок ВДС
Харчові технології
ID Замовлення: WATS-39
Читач: Ольга Руденко
Читач: Ольга Руденко
Читач | Тема запиту |
---|---|
Читач: Ольга Руденко | питання...Фактори, що впливають на швидкість хімічних перетворень у фритюрному жирі. |
Читач: Ольга Руденко | питання...Фактори, що впливають на швидкість хімічних перетворень у фритюрному ж |
Бібліотека: Лариса Лысенко | Шановний користувач ! Інформацію про фактори, що впливають на швидкість хімічних перетворень у фритюрному жирі Ви зможете знайти у таких джерелах: 6П8.9 Л 68 Лобанов Д.И. Технология производства продуктов общественного питания.- М.: Экономика, 1967.-383 с. 6П8.9(075) Т 38 Технология производства продуктов общественного питания : учеб. пособие для технол. фак. торг. вузов.- М.: Экономика, 1975.- 460 с. 6П8.9 Т 38 Технология производства продукции общественного питания / В.С. Баранов, А.И. Мглинец, Л.М. Алешина и др.- М.: Экономика, 1986.- 400 с. З повагою бібліограф Лариса Володимирівна. |